dsc 0122 small

Lapkričio 17 dieną, šeštadienį Vilniaus universiteto Sveikatos ir sporto centro salėje vyko Lietuvos universitetų studentų greitųjų šachmatų čempionatas.

Varžybos buvo vykdomos asmeninės su komandine įskaita. Asmeninėse varžybose vaikinai ir merginos žaidė atskiruose turnyruose. Vaikinų grupėje dalyvavo 16 dalyvių, o merginų tarpe - 5 dalyvės iš VGTU, VU, MRU ir ASU universitetų.

Suskaičiavus 7 ratų rezultatus vaikinų asmeninėse varžybose, bronzos medalį iškovojo Chemijos ir geomokslų fakulteto pirmakursis Kipras Eigminas.

dsc 0103 small 7459dsc 0104 small 

Komandinio čempionato įskaita buvo suvedama pagal Lietuvos asmeniniame studentų greitųjų šachmatų čempionate surinktus taškus, o atstovauti vienam universitetui galėjo neribotas dalyvių skaičius, tačiau imami trys geriausi rezultatai vaikinų ir vienas rezultatas dalyvavusios merginos. Komandinės vietos nustatomos pagal didesnę surinktų taškų asmeniniame čempionate sumą. Komandoms surinkus po lygiai taškų, lemiamą žodį taria užimtų vietų suma. Tad susumavus rezultatus, komandinės įskaitos rezultatai Vilniaus universitetą iškėlė į I-ąją vietą!

I vieta - Vilniaus universitetas

II vieta - Mykolo Romerio universitetas 

III vieta -  Vilniaus Gedimino technikos universitetas 

4 vieta - Aleksandro Stulginskio universitetas

Dėkojame visiems studentams, atstovavusiems VU, bei trenerei doc. Jūratei Armonienei už komandos subūrimą bei pagalbą, vykdant čempionatą.

 

Komandiniai rezultatai

Individualūs rezultatai

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos