Sidebar

2018 09 29 Litexpo paroda

Šį savaitgalį, rugsėjo 29-30 d. Litexpo parodų rūmuose buvo rengiamas kasmetinis, vienas didžiausių sporto ir kultūros renginių Lietuvoje, Vilniaus sporto ir kultūros festivalis, į kurį iš Lietuvos miestų ir miestelių atvyko įvairių sporto šakų sportininkai.

Neabejingi šiam renginiui buvo ir Vilniaus universiteto sunkiaatlečiai, kurie sėkmingai dalyvavo klasikinio štangos spaudimo rungtyje ir pasiekė puikių rezultatų.

Jaunimo grupėje, svorio kat. iki 90 kg nugalėtojo vardą iškovojo Matematikos ir informatikos f. pirmakursis Laurynas Lukoševičius, o Ekonomikos ir verslo administravimo fakulteto trečiakursis Antanas Baida liko 4-oje vietoje. Neabejingi šioms varžyboms liko ir mūsų alumnai: Gediminas Chaževskis ir VU Sveikatos ir sporto centro instruktorius Lukas Šverčiauskas, po atkaklios kovos suaugusiųjų grupėje užėmė 4-ąsias vietas, o MIF alumnas Mindaugas Jaras neturėjo sau lygių sunkiausių vyrų kategorijoje.

Visi dalyviai gausiai susirinkusių žiūrovų akivaizdoje buvo apdovanoti varžybų atminimo diplomais, o prizininkai medaliais ir įvairiais prizais. Sportininkams pasiruošti varžyboms padėjo treneris Rimantas Cijūnėlis.

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos