Sidebar

Jonas Jankauskas 80metisLOA nuotr.


Gražaus 80-ies metų jubiliejaus proga sveikiname ilgametį Vilniaus universiteto Sveikatos ir sporto centro direktorių, Universiteto profesorių, habilituotą daktarą Joną Petrą Jankauską.

Už nuopelnus Lietuvos sportui Sporto Garbės Komandoro ženklu profesorių apdovanojo Kūno kultūros ir sporto departamentas prie Lietuvos Respublikos vyriausybės.

Lietuvos tautinio olimpinio komiteto būstinėje prof. J. Jaunkauskas pagerbtas kartu su kitais Lietuvos sportui ir olimpizmui nusipelnusiais asmenimis, jiems įteikti LTOK apdovanojimai „Citius. Altius. Fortius“, Olimpinė žvaigždė ir prizas Už nuopelnus olimpizmui.

Tarp sveikinimų įteiktas ir Lietuvos olimpinės akademijos vardinis apdovanojimas, o Pasaulio lietuvių sporto asociacija Už aktyvią, nuoširdžią, nenuilstamą veiklą Pasaulio lietuvių sporto bendruomenėje, visišką atsidavimą, pagarbą ir ypatingą meilę savo tautiečiams bei Tėvynei Lietuvai suteikė Garbės nario vardą.

jonas jankauskas ltokLTOK nuotr.

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos