Sidebar

dziugsmas111

VU treneris Rimantas Kaminskas pasidžiaugė, kad antrus metus iš eilės pavyko laimėti II vaikinų grupės čempionatą.

„Laimėti titulus yra lengviau, nei juos apginti. Labai džiaugiuosi už vaikinus. Jie buvo verti šios pergalės. Aukso medaliai – puikus atpildas už viso sezono darbą ir išlietus nervus. Esame labai laimingi. Vaikinai galės džiugiomis nuotaikomis eiti laikyti egzaminų sesijos“, – sakė nugalėtojų treneris R. Kaminskas. Jis gyrė ir finalo varžovus – ISM studentus. „Tai komanda, kuri kovoja iki paskutinio kraujo lašo. Jų motyvacija ir noras tiesiog trykšta per kraštus. Nenuostabu, kad jie pusfinalyje įveikė VGTU ekipą. Tiek pernai, tiek šiemet mums su ISM ekipa išties teko daug paprakaituoti. Šio vakaro mūšis buvo itin įtemptas. Bet nuo to pergalė tampa tik saldesnė“, – pabrėžė VU treneris.

Mažajame finale triumfavo šio sezono reguliaraus čempionato nugalėtojai Vilniaus Gedimino technikos universiteto (VGTU) studentai. Jie savo aikštėje užtikrintai 96:79 (24:20, 32:14, 21:23, 19:22) nukovė Vilniaus kolegijos (VK) ekipą.

 

Finalo ir pergalės akimirkos

 

Šaltinis: www.lskl.lt

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos