Sidebar

suolis

Kai termometrai rodo temperatūrą ne tik žemiau nulio, bet ir dviženklių minusinių simbolių, VU studentai šildosi jau patikrintu ir išbandytu būdu - sportu.

Vasario 24 d., šeštadienio diena buvo skirta tinkliniui. SSC sporto salėje vyko pirmosios 2017/2018 m.m. pavasario semestro tarpfakultetinės Rektoriaus taurės varžybos. Reikia paminėti, jog pastaraisiais metais šios sporto šakos įskaitinės varžybos Rektoriaus taurėje nevyko, tačiau studentų entuziazmas ir noras padėjo suorganizuoti tarpfakulteinį tinklinio turnyrą 2017 metų pavasarį. Šiais metais turnyras tapo lygiavertėmis tarpfakultetinėmis varžybomis, o jų metu surinkti komandų taškai įskaičiuojami į bendrą Rektoriaus taurės įskaitą.

DSC 0150vaikinai

Studentai jau nuo pat varžybų pradžios palaikė įdomų ir intriguojantį žaidimą, strategavo, planavo tinkamiausius žingsnius, atidavė visas jėgas, sukauptas per žiemą. Visgi, po įtempto finalo pergalę šventė Ekonomikos ir verslo administravimo fakulteto komanda, rezultatu 2:0 įveikusi lygiaverčius priešininkus, Medicinos fakuleto komandą (15:14, 15:13).

Fizikos bei Matematikos ir informatikos fakultetų studentai taipogi dovanojo gražų reginį kovoje dėl bronzos, kurią laimėjo fizikų komanda, rezultatu 2:1 (15:10, 15:14, 11:10). Džiaugiamės, jog fizikai šiais metais buvo itin aktyvūs ir parodė dvigubą norą žaisti tinklinį - varžybų metu žaidė net dvi fakulteto komandos.

merginosDSC 0141

Šeštadienį praleidome smagiai ir aktyviai, o studentų buvo tiek, jog neatlaikė net sporto salės sienos :) Nes kai žaidžia VU - žaidžia iki galo!

Dėkojame VU merginų tinklinio rinktinei bei jų trenerei Gražvilei Gatelienei už varžybų koordinavimą ir puikios nuotaikos palaikymą jų metu! Ačiū visiems susirinkusiems, žaidusiems, kritusiems dėl kamuolio, šokusiems aukščiau tinklo, palaikiusiems žaidžiančiuosius, žodžiu, visiems, buvusiems kartu!

Varžybų akimirkos

Varžybų rezultatai

Iki susitikimo kituose Rektoriaus taurės turnyruose - kovo 15 d. svarsčių kilnojimo, o kovo 22 d. stalo teniso varžybose! Varžybų nuostatai

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos