Sidebar

Nuo vasario 6 d. kviečiame išbandyti naują judesį, naują stilių, naują šiuolaikinio šokio grupinį užsiėmimą mūsų Centre - Contemporary dance.

Šiuolaikinis šokis - tai stilius, į kurį sutelpa joga, baleto žingsneliai, gimnastikos triukai bei nenutrūkstami kūno judėjimo ieškojimai. Šokis didina lankstumą, ugdo plastiškumą, stiprina giliuosius raumenis, ilgina fizinę ištvermę, leidžia pajusti estetinį grožį. Contemporary dance leis laisvai jaustis ir judėti įvairaus amžiaus, svorio ar lankstumo žmonėms.

Viktorija dance

Treniruotes ves instruktorė Viktorija, pati šiuo šokiu užsiimanti nuo mažumės.

 Viktorija prisimena, kad jos ir šiuolaikinio šokio draugystė užsimezgė, kai mama nuvedė į Kauno choreografijos mokyklą, kurioje Viktorija mokėsi baleto, gimnastikos, vaidybos ir šiuolaikinio šokio. Tuomet jai buvo šešeri.

Paklausta, kodėl būtent šiuolaikinis šokis padarė didžiausią įspūdį, Viktorija įsitikinusi, jog tai šokio stilius - be ribų ir rėmų.

"Į sąvoką contemporary sutelpa unikalūs tam tikrai technikai būdingi judesiai bei nenutrūkstami kūno galimybių ieškojimai. Tai ne tik judėjimas, bet ir saviraiška, ir meditacija." - teigia Viktorija.

 

 

 

 

 

Išbadyti save naujame amplua galėsite kiekvieną antradienį, 19.00 val. ir penktadienį, 17.00 val.

Užsiėmimai vyks Saulėtekio al. 2, Universaliojoje salėje.

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos