Sidebar

2018 01 21 Lietuvos sniego tinklinio cempionatas

Sekmadienį, sausio 21 d. Jonavoje vyko pirmasis Lietuvos sniego tinklinio čempionatas.

Viso čempionate dalyvavo 9 komandos (5 – vyrų, 4 moterų). Vyrų tarpe sau lygių neturėjo tarptautinės patirties nemažai turintis Ekonomikos ir verslo administravimo fakulteto studentas Lukas Každailis kartu su porininku iš Šiaulių Arnu Rumševičiumi. Šis duetas užtikrintai nukeliavo iki finalo, kuriame taip pat be didesnio vargo pranoko sostinės atstovų Pauliaus Matulio ir Artūro Vincelovič duetą. Treti liko Universiteto studentai: EVAF alumno Arturo Vasiljevo ir Teisės fakulteto studento Mariaus Malinausko dvejetas.

12

Merginų gretose jau iš anksto daugelis tikėjosi pajėgiausios paplūdimio tinklinio poros dominavimo. Komunikacijos fakulteto studentės Ievos Dumbauskaitės ir Monikos Povilaitytės duetas finale turėjo atkaklią kovą, bet įrodė savo pranašumą prieš Medicinos fakulteto studentės Irinos Zoblinos bei Tarptautinių santykių ir politikos mokslų studentės Urtės Andriukaitytės.

34

Tinklinis ant sniego pirmą kartą buvo išbandytas 2008 metais Vagraino kalnuose, Austrijoje, 1859 m aukštyje. Tai buvo pirmasis istorijoje tinklinis žiemą. 2015 metų Europos tinklinio konfederacijų (CEV) kongreso metu tinklinis ant sniego buvo įtrauktas į oficialų CEV renginių kalendorių. Pirmasis CEV tinklinio ant sniego turnyras buvo vykdomas 2016 metų kovo–balandžio mėn.

Sveikiname VU studentus, darkart įrodžiusius, jog ar sniegas, ar smėlis, ar salės grindinys - jie vis tiek geriausi! 
bernaibernai1

panos1panos

Šaltinis: www.jonavoszinios.lt
Foto: Augustas Četkauskas

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos