Sidebar

Europos komisijos iniciatyva jau trečius metus Europoje ir Lietuvoje rugsėjo 23 - 30 d. vyks projektas - Europos sporto savaitė "BeActive", kuria siekiama atkreipti dėmesį į fiziškai aktyvaus bei sportiško gyvenimo svarbą.

BeActive bendras

Sporto ir fizinio aktyvumo rodikliai šiais laikais kaip niekada žemi. Daugelyje Europos Sąjungos šalių ši tendencija tik blogėja. Tai ne tik kenčianti žmonių sveikata, bet visuomenės problema.

Vilniaus universitetas, koordinavęs Vilniaus aukštosiose mokyklose 2016 m. vykusius projekto "BeActive" renginius, tai daro ir šiais metais bei dar kartelį įrodo, jog Lietuva yra aktyvi ir judri valstybė, palaikanti fizinį judėjimą skatinančius projektus. Šio projekto metu Lietuvos edukologijos universitetas, Vilniaus Gedimino technikos universitetas, Generolo Jono Žemaičio Lietuvos karo akademija, Mykolo Romerio universitetas, Lietuvos muzikos ir teatro akademija, Vilniaus dailės akademija ir Vilniaus universitetas suvienijo jėgas ir kviečia Vilniaus studentus bei miestiečius atrasti dar neatrastas sporto šakas, išbandyti dar nebandytas erdves bei tradicijos patikrintas fiziškai aktyvaus laisvalaikio leidimo formas.

Vilniaus aukštosiose mokyklose veiklos ir užsiėmimai, treniruotės ir draugiškos varžybos vyks keturias dienas, rugsėjo 25 - 28 d. Kiekviena diena turės savo tematiką ir stebins sporto bei judėjimo būdų įvairove.

Rugsėjo 25 d. ATRASK NEATRASTĄ SPORTĄ SAVO UNIVERSITETE

Rugsėjo 26 d. DIENA KARIUOMENĖJE

Rugsėjo 27 d. JUDESIO IR MUZIKOS DIENA

Rugsėjo 28 d. SPORTIŠKAS NAKTINĖJIMAS

Kiti BeActive savaitės renginiai Lietuvoje:
http://www.beactive.lt/lt/renginiai/?metai=2017

 

Europos sporto savaitė - Tavo universitete! 

BeActive dabar! 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos