Sidebar

pirmakursiu integracija

Visi Vilniaus universiteto pirmakursiai yra kviečiami sudalyvauti integracijos savaitėje #studentAUK, vyksiančioje rugsėjo 1–8 dienomis.

Pirmosios savaitės metu turėsite galimybę susipažinti su VU bendruomene, studijų ypatybėmis, sužinosite apie gyvenimą universitete, jame veikiančias organizacijas, biblioteką, susitiksite su studentų atstovybe, išgirsite įkvepiančias VU alumni sėkmės istorijas bei turėsite išskirtinę galimybę dalyvauti VU muziejaus rengiamose ekskursijose po istorinius universiteto Centrinius rūmus.

 

PROGRAMA:

Rugsėjo 1 d. susipažinsite su studijų kuratoriais. Vėliau tradiciškai universiteto bendruomenė dalyvaus eisenoje Gedimino prospektu nuo Seimo rūmų iki Didžiojo kiemo, kuriame pasitiks universiteto rektoriaus, Senato pirmininkės ir kitų garbingų svečių sveikinimo žodis, lauks pirmakursių priesaika ir koncertinė programa.

Rugsėjo 4–8 dienomis integracijos savaitės programos vyks skirtingose universiteto erdvėse Saulėtekyje, Čiurlionio ir Naugarduko g., Botanikos sode bei centriniuose VU rūmuose. Programas iš kuratorių gausite rugsėjo 1 d. kartu su VU juostelėmis ant kaklo. Visą integracijos savaitės programą rasite čia: www.studentauk.vu.lt

Kviečiame Jus apsilankyti visose programos dalyse, nes tai – išskirtinė ir bene vienintelė proga susipažinti su visa didele Vilniaus universiteto šeima iš karto!

Tuo pačiu studentų lauksime ir pas mus, VU Sveikatos ir sporto centre, kur žadame informatyvų, aktyvų ir įdomų susipažinimą!

*Fakultetai, dalyvausiantys integracijos savaitėje:
VU Ekonomikos fakultetas
VU TSPMI
Vilniaus universiteto Gyvybės mokslų centras
Vilniaus universiteto Verslo mokykla
VU Chemijos ir geomokslų fakultetas
VU Istorijos Fakultetas
VU Filosofijos fakultetas
VU Kauno fakultetas

Iki greito!

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos