Sidebar

 

nugaletojos

Lietuvos studentai vėl surėmė špagas – savaitgalį, gegu-ės 13 d. Kaune vyko Lietuvos studentų fechtavimo čempionatas ir kova dėl universitetų taurės. Vilniaus universiteto vardą šiais metais gynė penkios merginos, parvežusios į Vilnių bronzos medalį ir trečiosios vietos taurę.

Pirmajame etape špagininkės kovojo dviejuose pogrupiuose iki 5 taškų. Antrąjį, atkrentamąjį etapą, sudarė kovos iki 15 dūrių. Taškas į tašką vykusioje kovoje dėl medalių dviejoms iš trijų VU merginų teko nusileisti Lietuvos sporto universiteto studentėms: Rūta Latinytė 15:13 pralaimėjo Akvilei Katkovaitei, o Loreta Michnovič 15:13 pralaimėjo Viktei Ažukaitei.

Į pusfinalį žengė penkiakovininkė Vita Zarembaitė Kiaušinytė, įveikusi komandos draugę Gabiją Karlonaitę, ir finalinėje įskaitoje iškovojo prizinę trečiąją vietą. Penktoje liko Rūta Latinytė, šeštoje – Gabija Karlonaitė, septintoje – Loreta Michnovič ir devintoje – Gintė Gaižauskaitė.

veiksmesedi

Rezultatai

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos